Hae tästä blogista

maanantai 16. tammikuuta 2017

Teemasynttärit

Esikoiseni, reipas, rakas tyttöseni täytti viikonloppuna 5 vuotta <3 



Ensinnäkin tuntuu ihan hurjalta mihin tämä aika menee ja kuinka yhtäkkiä tajuaa, että oma pieni vauva onkin hurjaa vauhtia kasvamassa koululaiseksi... Vannoin joskus nuorena etten varmasti päivittele, että mihin se menee tai miten äkkiä lapset kasvaa, mutta tässä sitä nyt sitten ollaan ja vieläpä ihan julkisesti päivittelemässä. ;) 

No mutta! Saimme taas juhlia runsain joukoin ihanaa mussukkaa ja sain syyn koristella ja suunnitella juhlat. Minussa piilee sellainen pieni juhlasuunnittelija ja pitopalveluemäntä. Aina vannon, että nyt ei stressata ja ihan pienimuotoiset vaan. Kuinka ollakaan tänäkään vuonna se ei mennyt kuitenkaan niin...

Nuoremman 1-vuotisille tein pilttipurkeista smoothiepurkit. (kts. http://sisustanvalkoistavillakorvaa.omablogi.fi/1-vuotissynttareiden-aattona-3/) Päätin hyödyntää ideaa nyt mehupurkkeihin. Purkkien kylkiin tyttö sain itse liimailla pinkkejä sydäntarroja. 



 Serpenttiinit ostin uutena vuonna Oulun Tigeristä.




Pinkin ruusun ja valkoisen gerberan tyttö kävi itse valitsemassa kukkakaupasta. Pinkki kimppu puolestaan on isomummin tuoma, joka on tyttömme lailla kukkafani.


Lippuviiri ja numero 5 folioilmapallo on Confetista

Teeman pystyi päätellä jo aloituskuvasta, mutta tässä varmemmaksi vakuudeksi Ryhmä Hau- hahmoja.






Kakkukuvat ja pastaväri on Confetista. Ensimmäistä kertaa käytin tälläisiä. Nämä ovat vohvelia. Kostutus jäi ehkä aavistuksen puutteelliseksi, vaikka laitoin kerman alle ja kostutin kakun ylimmän kerroksen mielestäni huolella. Kuivuudesta johtuen kuvat eivät leikkautuneet hyvin. Samoin pinkin kakun kuorrutteessa käytetty pinkki kerma oli huono valinta, koska pastaväri värjäsi valkoiset kohdat kuten Everestin kasvot. Kerma olisi pitänyt olla värjäämätöntä kuvan alla. Mutta sankari ei huomannut vikaa, vaan oli hurmioitunut kuvista ja se riittää.


Luukeksit tein murotaikinasta ja värjätystä sokerikuorrutteesta. Luumuotti Confetista

Ryhmä Hau/ Paw Patrol- strösselit ja kimallegeeli on Confetista. Sydän- ja sateenkaariströsselit on Prismasta. Purkit tein isoista ruokapilttien purkeista. Kannessa on reikä kaatoa varten. Ajatuksena oli, että lapset saavat koristella itse muffinit kermalla ja näillä. 









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti